Geboortelijsten

Wanneer wordt een geboortelijst aangelegd?

Een geboortelijst wordt vanaf de vijfde maand zwangerschap aangelegd.
Dan hebben we ruim de tijd om de artikelen die je gekozen hebt te bestellen aan de leveranciers, rekening houdend met eventuele vroegere bevalling of vakantieperiode bij de leveranciers.

Hoe wordt een geboortelijst aangelegd?

Een lijst wordt op afspraak gemaakt, daar het een 3-tal uur duurt. We stellen met u de geboortelijst samen, geven vakkundig advies van de nodige produkten.
Geen verplichte aankoop van de artikelen van de geboortelijst, alleen artikelen die speciaal voor jullie gemaakt worden of besteld zijn. (maatwerk, speciale kleuren-prints), dit wordt vermeld bij aanleg van de lijst.

De geboortelijst:

De geboortelijst wordt een maand voor bevallingsdatum definitief klaar gemaakt en er wordt een lijst naar de ouders van het baby'tje gemaild.
Wordt ook online geplaatst met passwoord. Lijst kan ook voor de bevalling in de winkel ingekeken worden en ook online met passwoord die dan tijdelijk gegeven wordt.

Als de baby geboren is dan wordt de lijst in een eigen kastje uitgestald voor de personen die graag alles willen zien en er kan ook online besteld worden.

Looptijd van een geboortelijst:

Een lijst wordt ongeveer 2 maanden na geboortedatum afgesloten. Graag een seintje geven bij afsluiten van de lijst dat we de lijst kunnen uitrekenen.
Bij afsluiting ontvangt u een aankoopchecque ter waarde van 10% op het totale bedrag van alle aangekocht artikelen.
En zeker niet te vergeten de service na verkoop!

Naar de geboortelijsten »